Braila –- Curs de Formare in Profesia de Mediator

organizat de Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi
Date de incepere a cursului:
26 mai 2014 - locuri limitate

Durata cursului: 80 ore de formare teoretică şi practică
Formator: Avocat mediator Lucian Enache


Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi din Craiova are o vasta experienta dobandita de formatorii sai in practica medierii si vine in intampinarea cursantilor cu materiale profesionale, furnizand astfel o bază solidă de informatii teoretice si practice, dezvoltand astfel o larga paleta de abilitati viitorilor profesionisti in mediere. Calitatea si experienta in formare sunt dovedite prin certificarile internationale obtinute de la organizatii de referinta din domeniul ADR, precum Federal Mediation and Conciliation Service (Washington DC, SUA) si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation (Londra, Marea Britanie)

Metodele de lucru folosite de trainerii nostri sunt: prezentari, discutii, sesiuni de instruire si feedback, foarte multe activitati practice – jocuri de rol, studii de caz.

Cursul are un pronuntat caracter practic-aplicativ astfel incat la finele cursului fiecare cursant va dobandi cunostintele si deprinderile ce-l vor face apt pentru a profesa ca mediator.

Prețul cursului este de 4.400 lei si include:
- manualul cursantului / formatul electronic al cursului
- formularistica necesara desfășurării profesiei de mediator
- cartea “Ghidul Mediatorului Profesionist - Mediere și Conflict”
- cartea “Medierea, o perspectiva psihologica asupra solutionarii conflictelor”
- revista “Medierea – tehnica si arta”, numarul din luna in curs,
- formarea dosarului de examinare si taxa de examinare catre Consiliul de Mediere Asigurarea inscrierii se face prin plata unui avans de minim 1000 lei, restul urmand a se plati și în rate pana la finalizarea cursului.

Cursantii vor beneficia dupa finalizarea cursului de promovare gratuita in paginile Revistei Medierea Tehnica Si Arta www.mediereatehnicasiarta.ro si pe portalul www.portalmediere.ro

Pentru orice informatii si inscrieri Braila: persoana de contact este domnul Mediator Cristian Moisescu tel: 0724279698; email moisescu.cristian@yahoo.com